Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article



yürekin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkırmızıışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı Yangın Kapısı elan rezistanslidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın kapısı ivedi çıkış yürekin kullanılacaksa o mevsim vacip koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın vakaları biriyi mimarida en Yangın Kapısı Fiyatları kesif önlaşılan ve ağır tehlikelere hız heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çtuzakışma alanlarında eminğin sağlamlanması ammaçlanır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü bar, yangın kapısı duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli kısım, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page