The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Kaplamalarda kullanılan az maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına münasebet olabilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanım düzlükından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en çokça 100 şahsiyet kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına rabıtalı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar fire veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip gene gönderelim

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar yarım veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip yine gönderelim

Yürürlük tarihinden Yangın Kapısı sonra yapılacak yeni bünyelar ile kullanım amacı değişen veya ruhsat kabız zorunluluğunu mucip esaslı onarım ve tadilat yapılacak mevcut yapılarda ve bu yönetmelikte tamlanan başka yapı, çatı, kuruluş ve emekletmelerde uygulanır.

Kapı kapatıcı kendiliğinden mekanik dahişenlerinin stabil ve dayanıklı olmasına ögönen iletmek gerekir. Kendi kendine kapanan bir kapı mekanizması kurmak önemlidir. Bapnın zorlamasız açılabilmesini getirmek hayatidir.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; misil sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Report this wiki page